Hier staan centraal yes jouw website teksten

 

Wat zijn de kenmerken van yes goede en goed geschreven website teksten en webteksten.

Yes goede webteksten lezen lekker, komen snel terzake en zijn vooral relevant. Het doel is om de lezer snel en goed te  informeren en overtuigen. Goede website teksten worden daarnaast goed gevonden in de zoekmachine.  Ze maken de bezoeker nieuwsgierig en prikkelen de bezoeker vooral om verder te lezen en  overtuigen. Yes goede webteksten overtuigen de bezoeker om iets te doen en roepen actie op. Dat kan zijn het  kopen van producten en diensten of een review te schrijven. Goede webteksten geven dan ook antwoord op vragen van de bezoeker. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over de inhoud van je content. Geeft jouw content en website wel antwoord op vragen van de lezer en bezoeker.

 

 

Zijn mijn website teksten en webteksten wel relevant, dat is een goeie vraag.

Zijn mijn website teksten en webteksten wel relevant, dat is een goeie vraag. Google hanteert een continu veranderende algoritme. Niemand weet wat de Google algoritme is.  Wat we wel weten dat is dat Google  indexeert op relevantie van content. Natuurlijk  willen we allemaal hoog in Google en het liefst  op de nummer 1 positie staan. Hoe krijg je dat voor elkaar, dat is een hele kunst. Een goede copywriter kan je  beslist hierbij helpen.  Als copywriter hebben we een aanzienlijke woordenschat en daarmee kun je spelen.  Daarnaast schrijjven we  wervende  en overtuigende teksten. Dit doen we door het communiceren van onder andere prikkels en verkoopstimuli, die klanten enthousiast maken om vooral te kopen. 

 

 

Heroes communicatie schrijft voor iedereen

We schrijven voor iedereen die overtuigende webteksten nodig heeft, bijvoorbeeld voor een website.  Of je nu een kapsalon, wellness resort, of  schoonmaak bedrijf  hebt wij willen je graag van dienst zijn.   Bij het schrijven maken we gebruik van storytelling.  Dat betekent dat we bijvoorbeeld voor een  saunabedrijf de focus leggen op beleving. Dus welke sensaties roept sauna op bij haar gasten. Want sauna is een weldaad voor lichaam & geest. Het gaat dan om een heerlijk ritueel van rigoureuze ophitting in de sauna, een luchtbad en afkoeling in een ijskoud dompelbad.  Daarna  lekker een aantal baantjes trekken in het zwembad.  Gevolgd door relaxen  met je partner of met vriendinnen in één van de  loungeruimten met een koud drankje. Hoe ontspannen wil je het hebben.

 

We schrijven voor iedereen