Welkom bij een andere copywriter

 

Welkom bij een andere copywriter Jacco Van der Spek copywriter bij Heroes Communicatie in Harderwijk.  

Je  bent op zoek naar een andere copywriter. Hoe overtuigend wil je het hebben. Je zoekt reclameteksten die jouw klanten wel enthousiast maken voor jouw bedrijf, producten en diensten. Daarvoor zijn reclameteksten nodig die prikkelen, stimuleren en vooral je doelgroep overtuigen. We schrijven in principe voor iedere business en leveren je meer leads en afgeleide sales. Informeer eens naar jouw mogelijkheden.

 

Waarom kiezen voor een andere copywriter en wat zijn de voordelen

- Je bent niet tevreden over je huidige copywriter

- Een frisse en nieuwe blik op jouw business

- Nieuwe commerciele ideeen

- Overtuigende reclameteksten die wel aanzetten tot actie en meer sales

- Nieuwe positionering op basis van jouw USP's

- Sterke statements die aanspreken en jouw prospects enthousiast maken

- Gemak en zelf niet worstelen met teksten en tijd overhouden voor je core business

 

In copywriting draait het om  (gezochte) voordelen

De rode draad die wij vaststellen met betrekking tot copywriting is dat het allemaal draait om voordelen. Iedere klant is geinteresseerd in voordelen;  dat kunnen zijn kortingen, kwaliteit en service. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent. Of je nu een kapsalon, een uitzendbureau of sauna en wellness bedrijf hebt. We benadrukken dat het in de communicatie om gezochte voordelen draait. Voor een kapsalon kan de positionering dan als volgt zijn  "iedere dag mooi zijn",voor een uitzendbureau kan het voordeel zijn "flexibiliteit" dat klanten zoeken en voor een sauna en wellness bedrijf kan het voordeel "ontspanning"zijn. Zo zie je dat je met enkele uitgelichte eigenschappen voordelen creeert.

 

Als copywriter moet je een goedlopend verhaal schrijven en what's in it for me

Als copywriter moet je een goedlopend verhaal schrijven. Niet te lang want dan wordt het niet gelezen. What's in it for me is uitermate belangrijk. Vind ik in de tekst op de website de antwoorden op de vragen die ik heb. Inventariseer dan ook goed of de inhoud van je content op je website ook de  juiste antwoorden oplevert op de zoekvragen in Google. Is dat niet het geval dan betekent dat dat je website niet geonden wordt in de zoekmachine. We kunnen niet voldoende benadrukken hoe belangrijk goede content isr voor de vindbaarheid van jouw website in Google.

In copywriting draait het om voordelen